Опубліковано Залишити коментар

Як вибрати люстру в спальню

Як вибрати люстру

Потрібна нова люстра у спальню? Думаєте, що вибрати її – елементарне завдання? Знаєте, як вибрати люстру для спальні? Упевнені, що можна придбати будь-який екземпляр, що сподобався, і роками насолоджуватися вдалою покупкою? Якщо ви ствердно відповіли хоча б на одне запитання, то ця стаття для вас.

Читати далі Як вибрати люстру в спальню
Опубліковано Залишити коментар

Дизайн квартири: 5 оригінальних варіантів інтер’єру

Дизайн квартири 1

Сучасна людина часто експериментує з внутрішнім оздобленням свого житла. Когось влаштовують класичні варіанти, поширені повсюдно, а хтось знаходиться у пошуку, прагнучи зробити свою квартиру особливою та індивідуальною. Для тих, хто хоче виділитися зі звичного ряду, спеціалісти пропонують дизайн квартири у кількох оригінальних варіантах.

Читати далі Дизайн квартири: 5 оригінальних варіантів інтер’єру
Опубліковано Залишити коментар

Яка настільна лампа краще для очей школяра

Яка настільна лампа краща

Це може здатися надто гучною заявою, але інтенсивність висвітлення робочого місця школяра визначає всі аспекти його здоров’я на найближчі 20 років. Адже тут йдеться не лише про зір, а й про правильну поставу, про меншу втому під час занять, а й про питому продуктивність, зрештою. І цьому значною мірою сприяє ергономічність висвітлення його робочого місця. Тому видається вкрай нагальним визначитися, яка настільна лампа краще підходить школяру, і чому. Розберемо всі аспекти цього питання послідовно.

Читати далі Яка настільна лампа краще для очей школяра